Vriendenkring

Sinds de oprichting kent de stichting een Vriendenkring. Deze telt bijna driehonderd leden en bestaat uit trouwe en enthousiaste bezoekers van de concerten in de Burgerzaal van het stadhuis.

Regelmatig organiseert het bestuur voor deze Vrienden een excursienaar historische kerken/torens en concertzalen mét daarin historischeorgels en/of beiaarden. Zo bezochten we de afgelopen jaren steden als Dordrecht, Delft, Leiden, Schiedam en Den Haag. In Rotterdam waren we tijdens excursies te gast in de Delfshavense Oude Kerk, de Waalse Kerk, de Kathedraal, de Remonstrantse Kerk, de Paradijskerk, de Doopsgezinde Kerk, de Lambertuskerk, de Hoflaankerk,de Engelse en de Noorse Kerk.   

Voor 25 euro per jaar bent u al VRIEND en ontvangt u:

  1. regelmatig informatie over de activiteiten van Stichting Stadsmuziek
  2. reductie op de toegangsprijs van concerten die niet in het stadhuis plaatsvinden, maar wel in samenwerking met Stichting Stadsmuziek worden georganiseerd, zoals bijvoorbeeld de orgelserie in de Doelen.
  3. korting op nieuwe CD/uitgaven van de stadsorganist.
  4. voorrang bij het reserveren van toegangskaarten voor lunch/ en avondconcerten in de Burgerzaal van het stadhuis.

Om Vriend te worden kunt u onderstaand formulier invullen, dan regelen wij alles verder. U krijgt een bevestiging van uw aanmelding. Als u uw bijdrage (vanaf € 25,-) liever zelf overmaakt, kan dat op bankrekening
NL51 RABO 0141 5554 08 t.n.v. 'Stichting Stadsmuziek' o.v.v. uw naam en e-mailadres. 


Meld u hieronder aan als vriend: 

Ik meld me tot wederopzegging aan als Vriend van de Stichting Stadsmuziek.